Noorwegen
Deze vakantie zijn we met de auto naar Noorwegen gereden, waar we de meest prachtige bergen, fjorden en watervallen hebben gezien. Hier wat foto's om je een beeld te geven, maar eigenlijk moet je er echt zelf naartoe en het ervaren!
Bari
Vlak voor de zomer begon zijn Leroy en ik een klein weekje naar Bari geweest, in Italië. Dit is de hoofdstad van de regio Apulië, Zuid-Italië. We hadden een auto gehuurd en konden op deze manier goed de omliggende plaatsen verkennen. Wat een geweldig mooie plaatsjes! We waren nog nooit naar Italië geweest (op een citytrip Rome na) en waren echt onder de indruk van wat we hebben gezien: Bari, Monopoli, Polignano a Mare, Matera, noem maar op. Als je nog nooit naar Italië bent geweest, zou ik het bij deze dan ook zeker aanraden.
+
Marokko
Leroy en ik hebben twee weken door Marokko gereisd. En wat een geweldige reis. Ik wist niet goed wat ik allemaal kon verwachten, maar het land was echt mooier dan ik had gedacht. We hebben in het Atlas gebergte gewandeld, met kamelen door de Sahara gesjokt, met de bus langs enge afgronden gereden (maar met grandioos uitzicht), opdringerige gidsen van ons afgeslagen, met opdringerige gidsen meegelopen, te veel betaald, te weinig betaald, liters Marokkaanse thee gedronken, moskeeën gezien (en gehoord) en honderd Marokkaanse deuren gefotografeerd. Het was een geweldig avontuur! ♡
+
Boedapest
Een vriendin had nog vrije dagen over en het is natuurlijk zonde om deze niet te gebruiken. Ik had er ook nog genoeg, dus we boekten een tripje naar Boedapest. We zijn er 3 nachtjes gebleven en hebben zoveel mogelijk bezichtigd als we konden. Een hele mooie stad met veel te zien en te doen!