Jewellery
Een nieuw project: ik wilde graag een sieradenshoot doen in de studio. Dus Lyan en ik gingen op pad en gingen de ene sieradenwinkel na de andere af.  Vervolgens twee keer een middag shooten en dit is het resultaat!
LinkedIn
Regelmatig krijg ik een verzoekje om een foto te maken van iemand voor zijn/haar LinkedIn. Dat is natuurlijk ook mogelijk! Vaak gebeurt dit in een soort mini-shoot, met de volgende foto's als resultaat.
De nieuwe Nederlander
Deze serie heb ik gemaakt voor de proeve van bekwaamheid van de Fotovakschool. Mijn afstudeerproject. Vluchtelingen zijn een populair onderwerp van discussie en iedereen heeft er een mening over. Maar wat ik zo belangrijk vind is dat mensen zich realiseren dat vluchtelingen heel erg van elkaar verschillen en eigenlijk niet samen tot één grote groep kunnen worden opgedeeld. Met mijn foto's heb ik dat willen benadrukken. Ik heb een mevrouw met een hoofddoek gefotografeerd uit Afrika, maar ook een hele stoere man uit het midden-Oosten en een lief oud dametje uit Azië en haar zoon. Zo verschillend. Mocht je nu zelf nog iemand kennen die in deze serie thuis hoort? Ik hoor het graag, want ik wil de serie graag uitbreiden.
Black Senses
Na mijn shoot Coloured Senses heb ik wat adviezen vanschool gekregen, waaruit deze shoot Black Senses is ontstaan. Deze keer met één model: Judith. Ze werd (opnieuw) helemaal ondergekladderd, deze keer met nagellak en eyeliner. Ze is het ondertussen al behoorlijk gewend om voor mijn camera te staan, dus we hadden al snel het gewenste resultaat. Bedankt Judith!
+
Linn & Lizzy
Linn & Lizzy gingen op de foto als verrassing voor de verjaardag van hun vader. En wat was het een feest met deze twee zusjes in de studio! Geweldige modellen en héél erg lief samen. Ze wouden zich ook nog graag verkleden en in hun roze tutu's op de foto, nou dat mag! Kijk dan zelf hoe schattig...
+
Chantal
Chantal had van haar huisgenoten een tegoedbon gekregen voor een fotoshoot door mij. Ze mocht kiezen tussen een shoot op locatie of een shoot in de studio en dit laatste is het geworden. Dus onlangs kwam Chantal bij mij langs in de studio waar we een hele gezellige en leuke shoot hebben gehad!
+
Familie Nijkamp
Omdat opa Nijkamp bijna 75 jaar is, wou Rianne hem graag een foto cadeau geven van zijn kleinkinderen: Kyra en Luca. Dat kan natuurlijk geregeld geworden! Ik ben met mijn mobiele studio naar de fam. Nijkamp toe gegaan en heb de zolder omgebouwd tot een tijdelijke foto studio. Gelukkig waren we op zolder, want halverwege de shoot hoorden we ineens dat opa Nijkamp even was langs gekomen! Gelukkig had hij niks door en is het voor hem een verassing gebleven. Kyra en Luca hebben het super gedaan (ondanks dat Luca geen fan was van het modellenwerk ;)). Tja en als ik er dan toch ben, kunnen we net zo goed een paar foto's met de ouders erbij maken. Een gezellige shoot met een leuke verrassing voor opa Nijkamp!
+
Lotje & Lisanne
Voor het vak 'Studiofotografie 2' op de Fotovakschool oefenen we soms op school met modellen. Lotje, mijn medestudent, had deze keer een model geregeld: Lisanne. Na een aantal foto's gemaakt te hebben van Lisanne, vonden Lotje en Lisanne het eigenlijk ook wel leuk om een paar foto's van hun samen te hebben. Ze bleken een echt komisch duo te zijn voor de camera en ook voor Lotje was het een keer heel wat anders om ineens voor de camera te staan, in plaats van erachter!
+
Streetstyle
Ik had weer eens zin om een eigen project te bedenken en deze keer wel echt wat anders. Niet in de studio en geen vrouwelijke modellen: streetstyle for men. Streetstyle is de mode van de straat; het word niet speciaal ontworpen, maar het ontstaat gewoon. Nu heb ik gelukkig een neef die ideaal is voor dit project en die ook nog is bereid was om model te staan. Dus op een druilerige dag ben ik naar Amsterdam afgereisd en zijn we aan de slag gegaan. Ik vond het heel erg leuk om te doen en ik was ook erg blij met Yaniks aanleg voor modellenwerk!
+
Zussen Opgelder
De zussen Opgelder; dat zijn Marlies, Janneke, Magriet en Jet. Of eigenlijk waren ze dat, want ondertussen hebben ze allemaal een andere achternaam, maar zussen zijn het natuurlijk nog steeds. En deze zussen wouden wel met z'n allen op de foto, wat natuurlijk geregeld kon worden! Dus alle zussen kwamen naar mijn thuisstudio waar we een hele gezellige en gekke shoot hebben gehad, want gek daar hielden ze wel van. Ideeën als op de kop staan en op één iemand stapelen zijn geopperd en (bijna) uitgevoerd. Iedereen ging gelukkig wel weer heelhuids naar huis :)
+
Judith
Zoals jullie misschien wel is opgevallen, is Judith vaker te zien in mijn portfolio. Judith staat namelijk elke keer voor mij klaar als ik weer eens een model nodig ben. Super fijn! Zo ook voor een modellenavond op school. Voor Judith was dit denk ik één van de makkelijkere shoots, want deze keer hoefde ze niet ondergekladderd te worden met verf, poeder, eyeliner of in een jurk gehesen te worden. Alleen even wat gekleurde sprinkles op de lippen. En vooruit, ook wat foto's au naturel :). Judith, bedankt dat je elke keer voor mij klaar staat!