Marieke & Jarno
In de koude wintermaanden trotseerden deze soon-to-be-parents de kou voor een zwangerschapsshoot. Ze namen mij mee naar een prachtige omgeving, waar we een mooie wandeling hebben gemaakt precies tussen de buien door. Marieke is prachtig zwanger. Niet te geloven dat ze met zo'n buik nog steeds als fitness instructrice aan het werk is! Ik kan niet wachten tot de baby geboren is, want dan kom ik op bezoek om kennis te maken ♡
Bruidsjurken
Voor de module Project van de Fotovakschool heb ik een modeshoot op locatie gedaan. Het was alleen niet de bedoeling om een model met 'gewone' kleren op de foto te zetten. Nee, de kleding moest ook speciaal zijn. Ik had het geluk dat ik via via trouwjurken hiervoor mocht gebruiken van Compagne Bruidsmode in Hardenberg. Echt helemaal super! Verder moest er natuurlijk een model geregeld worden en zoals altijd stond mijn beste vriendin Judith klaar om te helpen. Vervolgens nog locaties scouten, propz kopen/zoeken/lenen/verzamelen, 100 DIY haarstyle filmpjes op internet bekijken, een visagist/assistent regelen (zoals altijd stond ook mijn moeder klaar om te helpen), belichting regelen en een manier om deze op een elektriciteit-loze locatie te kunnen gebruiken. Er ging zo veel meer werk in zitten dan ik had gedacht, maar wat was het super leuk. Ik heb echt hulp van ontzettend veel mensen gehad van wie ik van alles kon lenen. Met een stampvolle auto zijn we naar de steenfabriek in Rijssen gereden waar we deze shoot hebben gedaan. Wat geweldig!
+
Familie Kotte
Truus en Gerrit wouden graag een shoot met hun kinderen & kleinkinderen, omdat ze 40 jaar getrouwd zijn. Ze wonen prachtig dus dat was direct een mooie plek om de shoot te houden. We hebben mooie plekjes opgezocht en uiteindelijk mochten ook de labrador en de fiets mee op de foto, hartstikke leuk! Daarna zijn we naar Albergen gegaan, waar Gerrit en Truus een feest gaven en ik ook nog wat foto's heb gemaakt van iedereen die aanwezig was. Bedankt Truus & Gerrit, dat ik jullie foto's mocht maken.
+
Ronald, Cindy, Luc en Dinio
In december ben ik op pad geweest met Ronald, Cindy, Luc en Dinio om foto's te maken. We zijn naar een mooie locatie in Wijhe geweest waar het wel erg koud, maar ook erg mooi was. Luc en Dinio hadden veel lol met elkaar en hielpen mij ook nog is goed met mooie plekken uitzoeken en leuke ideeën bedenken voor de foto's. Heel erg handig! Iedereen was ontzettend fotogeniek en ik heb erg veel leuke foto's kunnen maken. Na de tijd hebben we allemaal warme chocolademelk gedronken om een beetje op te warmen, maar geslaagd was het zeker.