Jelle & Henrike Zwanger
Deze stoere mannen Sjors en Hugo krijgen een zusje! Henrike zit al flink tegen het einde van haar zwangerschap aan en heeft dan ook een prachtige buik. Later blijkt dat maar 8 dagen na onze shoot Juliët werd geboren. Het was heel erg gezellig om met dit leuke gezin op stap te gaan.
+
Kim & Gerwin zwanger
Mijn eigen zus zwanger. Dat is wel heel erg speciaal. En super leuk! Gerwin en Kim zijn er allebei geen fan van om voor de camera te staan, maar gelukkig wilden ze dit speciale moment wel vastleggen. Ik vond het misschien nog wel spannender dan een gewone shoot, maar dat was natuurlijk nergens voor nodig. We hebben samen met Diesel door het bos gewandeld en de leuke plekjes opgezocht. Een leuke shoot dus, maar ik kan niet wachten tot ik mijn nichtje zelf voor de camera heb! ♡
+
Carolyn Zwanger
Carolyn is in verwachting van haar tweede kindje! Bij haar eerste zwangerschap hebben we nog foto's gemaakt in een bij Carolyn thuis opgebouwde studio (zie 'Carolyn Zwanger'), maar deze keer gingen we met het hele gezin lekker naar buiten. En dan te geloven dat Nora (zie 'Nora') nu alweer zo groot is. En bijna grote zus! We hebben een leuke shoot gehad en als Nora's zusje is geboren, kom ik natuurlijk weer langs.