The Forest
Voor de Fotovakschool ben ik samen met mijn grote broer Thijs diep het bos in gedoken. Maar naast de foto's die ik voor school heb gemaakt (zie Lost), heb ik ook een paar foto's gemaakt een beetje à la Hugo Boss. We hebben het hele bos doorgestruind voor mooie locaties en dat heeft Thijs moeten bekopen met in totaal 9 teken. Maar dat was het allemaal waard, toch Thijs?
+
Lost
Na vorige week de foto's te hebben gemaakt met het thema A Touch Of Magic, gingen we deze keer aan de slag met het thema Lost. En dat met niemand minder dan mijn eigen broer. We zijn weer naar Radio Kootwijk gereden en hebben in de buurt naar een mooi stuk bos gezocht. Terwijl we de wilde zwijnen aan het ontwijken waren, stond Thijs prima verloren in het bos. Naast de foto's die ik heb gemaakt met betrekking tot dit thema, heb ik ook een paar foto's gemaakt, waarin Thijs er gewoon hartstikke stoer uitziet. Zie daarvoor The Forest.
+
A Touch Of Magic
Voor een schoolopdracht heb ik deze keer in een groepje gewerkt met 2 andere fotografen (in opleiding). De opdracht was om op locatie te fotograferen, de rest was aan ons. Wij waren het er direct over eens dat we een soort fashion/beauty shoot wouden doen, maar dan net iets anders. Na een brainstorm sessie besloten we dat we een soort magische sfeer wilden creëren. Onze locatie moest dan ook het bos zijn. Andere klasgenootjes hadden geregeld dat zij in Radio Kootwijk foto's mochten maken. Deze kans wilden wij niet aan ons voorbij laten gaan en daarom hebben we, ondanks dat deze foto's niet binnen ons thema passen, daar ook foto's gemaakt. We zijn op pad geweest met 3 fotograferen, 1 model en 1 stylist. Het is super leuk om in zo'n samenwerkingsverband te werken en daarom hebben we dit een week later gewoon weer gedaan (zie 'Lost')!